Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

Crama Vinarte


Din entuziasmul unui grup de investitori francezi și italieni, pasionați de viticultură și încrezători în extraordinarul potențial al viilor românești este semnat, în anul 1998, actul de naștere al companiei.
Cum era și firesc, alegerea centrelor de producție a fost rezultatul unor atente studii efectuate de specialiștii societații care au reușit să identifice în scurt timp, în trei renumite zone viticole, terenurile apte să producă vinuri de excelență. Așa au fost achiziționate 3 domenii viticole (un total de aproape 344 de hectare de vie) care astăzi formează structura productivă a societății, respectiv Villa Zorilor - Dealu Mare, Bolovanu - Sâmburești și Stârmina - Mehedinți. Fiecare având propria "personalitate" modelată de condițiile diferite de sol și climă.
În locul viilor hibride, bolnave, epuizate moștenite de la vechile ferme de stat, au fost plantate soiuri noi, nobile, importate din Franța. Centrele de vinificare au cunoscut și ele un rapid proces de modernizare cisternele de inox cu temperatura controlată, presele, filtrele, baricurile înlocuind vechile cisterne din beton, budanele și butoaiele aflate într-o avansată stare de degradare.
Ceea ce a dat însă o dimensiune diferită întregului efort investițional, transformând compania dintr-un simplu producător de vinuri într-un deschizător de drumuri și, de ce nu, într-un model al calității, a fost alegerea oamenilor. A celor care trebuiau să înțeleagă, să interpreteze și să dea viața potentialului viilor noastre. Așa au ajuns să ni se alature specialiști străini, nume deja foarte cunoscute în lume, care, împreună cu tehnicienii români, tineri ieșiti de pe băncile facultății de horticultură, au adus un plus de personalitate și un nou impuls în crearea și aplicarea noilor tehnologii în lucrările agricole și în vinificație.
Rezultatele au răsplătit aproape imediat pasiunea și perseverența cu care s-a lucrat din prima clipă. Dupa 4 ani, primele noastre vinuri semnate: "Prince Matei", "Prince Mircea" și "Soare" au creat o adevărată "revoluție" pe piața românească și străină, obținând recunoașterea internațională prin numeroasele medalii și distincții la prestigioase concursuri internaționale.
Încrederea în potențialul viticulturii românesti, fascinația unei tradiții care pe aceste meleaguri datează din antichitate, dorința de a restabili prestigiul vinului românesc în lume sunt doar trei din motivele care ne-au convins sa dăm un nume ambiției noastre de a produce un vin de excepție. Așa s-a născut VINARTE.

Prince Mircea

Soi: MerlotCrama: Vinarte StarminaTip: SecCuloare: RosuAlcool: 13.00%...

61,88 RON
TVA inclus
Disp. la comanda
Cabernet Sauvirgnon Soare

Soi: Cabernet SauvignonCrama: VinaarteTip: SecCuloare: RosuAlcool: 13.00%...

104,13 RON
TVA inclus
Disp. la comanda
 
Prince Matei

Soi: MerlotCrama: VinarteTip: SecCuloare: RosuAlcool: 14.50%...

104,13 RON
TVA inclus
Disp. la comanda
 


PRETURILE DE PE ACEASTA PAGINA INCLUD TVA (19%)!
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2023 - BTC Glass Design.