Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

Crama Vinarte


Din entuziasmul unui grup de investitori francezi ºi italieni, pasionaþi de viticulturã ºi încrezãtori în extraordinarul potenþial al viilor româneºti este semnat, în anul 1998, actul de naºtere al companiei.
Cum era ºi firesc, alegerea centrelor de producþie a fost rezultatul unor atente studii efectuate de specialiºtii societaþii care au reuºit sã identifice în scurt timp, în trei renumite zone viticole, terenurile apte sã producã vinuri de excelenþã. Aºa au fost achiziþionate 3 domenii viticole (un total de aproape 344 de hectare de vie) care astãzi formeazã structura productivã a societãþii, respectiv Villa Zorilor - Dealu Mare, Bolovanu - Sâmbureºti ºi Stârmina - Mehedinþi. Fiecare având propria "personalitate" modelatã de condiþiile diferite de sol ºi climã.
În locul viilor hibride, bolnave, epuizate moºtenite de la vechile ferme de stat, au fost plantate soiuri noi, nobile, importate din Franþa. Centrele de vinificare au cunoscut ºi ele un rapid proces de modernizare cisternele de inox cu temperatura controlatã, presele, filtrele, baricurile înlocuind vechile cisterne din beton, budanele ºi butoaiele aflate într-o avansatã stare de degradare.
Ceea ce a dat însã o dimensiune diferitã întregului efort investiþional, transformând compania dintr-un simplu producãtor de vinuri într-un deschizãtor de drumuri ºi, de ce nu, într-un model al calitãþii, a fost alegerea oamenilor. A celor care trebuiau sã înþeleagã, sã interpreteze ºi sã dea viaþa potentialului viilor noastre. Aºa au ajuns sã ni se alature specialiºti strãini, nume deja foarte cunoscute în lume, care, împreunã cu tehnicienii români, tineri ieºiti de pe bãncile facultãþii de horticulturã, au adus un plus de personalitate ºi un nou impuls în crearea ºi aplicarea noilor tehnologii în lucrãrile agricole ºi în vinificaþie.
Rezultatele au rãsplãtit aproape imediat pasiunea ºi perseverenþa cu care s-a lucrat din prima clipã. Dupa 4 ani, primele noastre vinuri semnate: "Prince Matei", "Prince Mircea" ºi "Soare" au creat o adevãratã "revoluþie" pe piaþa româneascã ºi strãinã, obþinând recunoaºterea internaþionalã prin numeroasele medalii ºi distincþii la prestigioase concursuri internaþionale.
Încrederea în potenþialul viticulturii românesti, fascinaþia unei tradiþii care pe aceste meleaguri dateazã din antichitate, dorinþa de a restabili prestigiul vinului românesc în lume sunt doar trei din motivele care ne-au convins sa dãm un nume ambiþiei noastre de a produce un vin de excepþie. Aºa s-a nãscut VINARTE.

Prince Mircea

Soi: MerlotCrama: Vinarte StarminaTip: SecCuloare: RosuAlcool: 13.00%...

61,88 RON
TVA inclus
Disp. la comanda
Cabernet Sauvirgnon Soare

Soi: Cabernet SauvignonCrama: VinaarteTip: SecCuloare: RosuAlcool: 13.00%...

104,13 RON
TVA inclus
Disp. la comanda
 
Prince Matei

Soi: MerlotCrama: VinarteTip: SecCuloare: RosuAlcool: 14.50%...

104,13 RON
TVA inclus
Disp. la comanda
 


PRETURILE DE PE ACEASTA PAGINA INCLUD TVA (19%)!
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2024 - BTC Glass Design.