Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

Cum cumpar?Achizitia produselor de pe VinuriDeColectie.ro se poate face prin doua variante: comanda plasata on-line sau comanda telefonica.

COMANDA ON-LINE: este cea mai recomandata modalitate de achizitie deoarece puteti in timp real sa controlati stocul, costul transportului, modalitatea de plata, timpul de livrare.
Pasii care trebuie urmati pentru realizareau unei achizitii on-line sunt:
1. Crearea contului personal pe situl nostru. Acest pas poate fi realizat si la finalizarea comenzii.
2. Vizualizarea paginilor si adaugarea produselor dorite in cos apasand butonul “adauga in cos”.
3. Finalizarea comenzii.
    - Pentru acest pas trebuie sa va autentificati (in cazul in care deja aveti cont la noi) sau sa va creati un cont gratuit. Dupa crearea contului trebuie completate urmatoarele campuri:
    - Detalii facturare:
       PENTRU PERSOANE FIZICE: Nume, Prenume, e-mail, telefon
      PENTRU COMPANII: trebuie selectat butonul Companie si sa introduceti: Denumire Companie, CUI, Reg    Com, Banca, Cont, Adresa de Facturare
    - Detalii livrare: in cazul in care adresa de livrare difera de adresa de facturare, va rugam sa completati campurile necasare: adresa, oras, cod postal.
    - Detalii plata: aveti posibilitatea alegerea modalitatii de plata: cash la sediul nostru, ramburs, in avans cu ordin de plata, cu instrument de plata, prin PayPal sau credit card.
   - Finalizare comanda: pentru a trece la pasul urmator va rugam apasati butonul “Continua – Pasul Urmator”. In aceasta noua pagina va rugam sa verificati daca toate datele dvs. sunt corecte si apasati butonul “Finalizati comanda acum”. 
4. Dupa finalizarea comenzii in cel mai scurt timp veti primi prin e-mail factura proforma.
5. In momentul in care comanda dvs. a fost preluata de curier veti primi un mesaj cu numarul documentului de transport si numarul de telefon zonal de la URGENT CURIER.

COMANDA TELEFONICA: pentru comenzi telefonice va rugam sa ne contactati de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 17:00 la numerele afisate in zona contact.

Livrarea produselor se face in functie de modalitatea de livrare aleasa si ora la care receptionam comanda dvs. Pentru comanzi primite pana la ora 12:00 livrarea se face in 24 ore lucratoare. Pentru comanzi primite dupa ora 12:00 livrare in maxim 48 de ore lucratoare. In cazul in care sunt neregularitati legate de detaliile trimise de dvs. pentru comanda si nu veti fi contactati in timp util, livrarea se va face imediat dupa clarificarea informatiilor necesare. 

Pentru celelalte informatii legate de comenzi va rugam sa vizitati paginile: despre livrare; modalitati de plata; politici de returnare; confidentialitate.
Legislatia romana in cazul comertului electronic :
- Legea comertului electronic - 365/2002
- Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
- Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking - Legea semnaturii electronice - 429 / 2001
- Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
- Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Hotarârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
- Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
- Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001
- Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web
- Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
- Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei în exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si în mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003 )
- Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata în Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003

 

Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2022 - BTC Glass Design.