Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

FAQCare este comanda minima?
Nu exista o limita minima a comenzii. Va rugam sa tineti cont de costurile suplimentare care pot aparea in functie de modalItatea de plata si livrare aleasa de dvs.

Ce modalitati de plata agreate de dvs?
Modalitatile de plata acceptate sunt: cash, ramburs, in avans cu ordin de plata, cu instrument de plata (BO, CEC) prin PayPal sau Credit Card.

De ce plati online? Este sigur?
Este o metoda, simpla si sigura. Plata se face fara sa-ti expui numarul cardului; prin PayPal beneficiezi de securitate impotirva fraudei. Informatiile personale financiare sunt pastrate in siguranata si securizate; informatiile sunt stocate in serverele securizate PayPal, in momentul platii online tu oferi pe VinuriDeColectie.ro adresa de e-mail (cea oferita la PayPal) si o parola. Serviciul oferit de PayPal.com fuctioneaza ca un cont bancar si poate fi utilizat de orice posesor de carduri  Visa, MasterCard, Amex, Discover. Acest sistem este utilizat de peste 100 milioane de membri din 190 de tari. In momentul platii, prin PayPal, informatiile financiare nu sunt stocate pe serverul magazinului si sunt protejate de sistemul de securitate PayPal.

Puteti livra la alta adresa?
Da se poate face livrare la o alta adresa indicata de dvs. Pentru acest lucru va trebui sa indicate adresa de facturare si adresa de livrare. In acest caz plate se va face in avans cu ordin de plata.

Pot comanda din strainatate iar livrarea sa se faca in Romania?
Se poate comanda din strainatate si livrarea sa fie facuta in Romania. In acest caz va trebui sa indicati adresa de livrare iar plata se poate face prin PayPal.

Datele personale sunt securizate?
Datele oferite de dvs. vor fi folosite numai pentru procesarea comenzilor, a livrarilor, pentru informari legate de promotii, aparitii de noi produse.
Datele dvs. nu vor fi instrainate sub nicio forma, iar in cazul in care doriti sa modificati datele sau sa fiti stersi din baza noastra de date va rugam sa ne contactati.
Suntem impotriva SPAM-urilor de orice fel, il intelegem si luptam impotriva lui, de aceea datele dvs. vor fi folosite numai in stricta legatura cu acest site.

Putem comanda cantitati mai mari, exista stocuri pentru aceste produse?
Puteti comanda orice cantitate doriti. In cazul in care produsul dorit nu este in stoc va rugam sa ne contactati. In cazul in care comanda dvs. este mai mare decat stocul existent va vom contacta pentru a va confirma data livrarii.

Care este timpul de livrare?
In cazul comenzilor trimise pana la ora 12:00 comanda va fi livrata in 24 de ore pentru zilele lucratoare. Pentru comenzi trimise Vineri se poate specifica livrare Sambata. Pentru comenzi transmise dupa ora 12:00 livrarea se va face in 48 de ore.

Cum pot sa stiu unde este comanda mea dupa ce a fost livrata din depozitul dvs?
In mometul in care comanda a fost livrata de la noi o sa primiti un mesaj cu numarul documentului de transport si un numar de telefon de la Urgent Curier - filiala locala unde-i puteti contacta pentru informatii suplimentare.

Marfa este asigurata?
Da marfa este asigurata pe tot parcursul livrarii.

Ce servicii utilizati pentru livrarea comenzilor?
Toate comenzile se livreaza prin URGENT CURIER.

Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2022 - BTC Glass Design.