Feteasca Neagra Artisan
Soi: Feteasca Neagra An recolta: 2017 Tipul de vin: Sec Culoare: rosu inchis Buchet: fructe de padure, prune uscate si iz vanilic Gust/ Postgust: Arome de prune uscate, stafide negre si scortisoara, este un vin echilibrat de taninurile fine si nuantele de vanilieAsocieri culinare: Recomandat la mancaruri pe baza de carne de miel, porc, vitel, vita, chiar si pui prajit Alcool: 14 % Regiune: Dealu Mare DOC - CT Fermentare: Fermentare alcoolica in tanc de inox inchis cu scufundarea caciulii, la temperatura controlata 20 - 27°C Maturare: 12 luni in barrique-uri din stejar romanesc
|
Click pe poza pentru marire!
|
* Click pe poze pentru marire!
<< inapoi
PRETURILE DE PE ACEASTA PAGINA INCLUD TVA (19%)!
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!