Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

StiriZiua Vinului Nou Românesc - 14 Noiembrie 2008

Clubul Presa de Vin și Clubul Țăranului vă invită pe 14 Noiembrie la Ziua Vinului Nou Românesc

Vineri, 14 noiembrie, Clubul Țăranului și Clubul Presa de Vin organizează Ziua Vinului Nou Românesc. Evenimentul are loc la Clubul Țăranului (Muzeul Țăranului Român), începând cu orele 18.00. Păstrînd tradiția evenimentelor organizate în anii trecuți la Muzeul Țăranului Român, Clubul Presa de Vin face încă un pas întru consacrarea acestei zile în calendarul oficial al vinului românesc. Ziua Vinului Nou Românesc este ziua vinului românesc de tip Beaujolais ori Novello. Adaptată la tradițiile românești, aceasta este stabilită pe 14 noiembrie, la două luni de la Ziua Crucii (Crisovul Viilor), ziua în care, în calendarul popular, începe culesul viilor la români.
Cu această ocazie, vor fi prezentate și degustate Floare de Toamnă, vin de tip Novello, produs al companiei Vinarte și Frâncușa 2008, primul vin al anului, produs de Cotnari SA.
Anul acesta, conceptul de Vin Nou include și game noi ale unor producători cunoscuți dar și vinuri ale unor producători nou apăruți pe piață în 2008. Selecția de anul acesta cuprinde vinuri din gamele: Special Reserve (Domeniile Tohani), Levant (Vincon Vrancea), Curtea Regală (Alcovin Măcin) precum și vinuri de la Domeniile Dealu Mare Urlați. Va fi, de asemenea, prezent un producător francez din Bordeaux, cu vinuri licoroase de Sauternes, Cadillac și Loupiac, necunoscute încă pe piața de la noi. Prin lărgirea conceptului, Clubul Țăranului și Clubul Presa de Vin intenționează să organizeze, o dată pe an, o Piață a vinului, un loc de prezentare și degustare a vinurilor nou apărute într-un an și, în același timp, un loc de întâlnire al producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de vin, al reprezentanților HoReCa și ai pieței de retail din România.
În cadrul aceluiași eveniment, va fi lansat primul număr al revistei Via și Vinul, revistă editată de jurnaliști de vin, membri ai Clubului Presa de Vin. Revista se adresează tuturor compartimentelor din industria și piața vinului.  
La eveniment sunt invitați să participe producători, distribuitori și importatori de vin, producători, distribuitori și importatori din domeniile conexe, reprezentanți ai pieței de retail și sectorului HoReCa, oficiali, personalități, presa centrală și presa de specialitate.

Data: 2008-11-11

Ziua Vinului Nou Românesc - 14 Noiembrie 2008
<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2022 - BTC Glass Design.