Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

StiriAlbumul Romania - Tara vinului

Societatea germana pentru Cooperare Tehnica GTZ, prin programul WBF, si-a concentrat o parte semnificativa a eforturilor si resurselor destinate promovarii economice si dezvoltarii in Romania catre un sector cu potential de dezvoltare, si anume industria vinului romanesc. Importanta precum si potentialul imens de dezvoltare al acestei industrii au fost recunoscute inca de la începutul anilor '90 în urma unui studiu efectuat de experti germani care urmareau stabilirea directiilor de cooperare tehnica bilaterala intre Romania si Germania.
Albumul "Romania – Tara vinului" editat în trei limbi (romana, engleza si germana) se adreseaza atat cunoscatorilor, sau iubitorilor de vin, cat si investitorilor în domeniul vitivinicol sau celor care doresc sa viziteze Romania în scop turistic.
In intampinarea potentialilor cumparatori si importatori de vin romanesc volumul de fata aduce informatii concrete despre cei mai importanti producatori autohtoni, despre cele mai alese vinuri si despre distinctiile obtinute de acestea la concursuri nationale si internationale.
"Romania – Tara vinului' a luat nastere la initiativa si sub atenta indrumare a specialistilor implicati în programul WBF/GTZ Romania.
Din echipa care a facut posibila realizarea cartii fac parte domnul prof. dr. Valeriu V. Cotea, specialist în oenologie si una din personalitatile marcante ale vinului romanesc, domnul Florin Andreescu, renumit fotograf si editor de albume, titular a numeroase premii în domeniu, scriitorul german Wolfgang Ehrhardt, renumitul fotograf de vin din Germania Armin Faber, consultantii Oana Müller si Hermann Recknagel (GTZ) si multi altii.

Sursa www.pnvv.ro

Data: 2008-05-07

Albumul Romania - Tara vinului
<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2022 - BTC Glass Design.