Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

Evenimente trecute:

PROWINE 2009 - TARGUL INTERNATIONAL DE VINURI SI BAUTURI SPIRTOASE - DUSSELDORF

PROWINE 2009 - TARGUL INTERNATIONAL DE VINURI SI BAUTURI SPIRTOASE - DUSSELDORF

Editia de anul acesta a Targului International de Vinuri si Bauturi Spirtoase - ProWein 2009 va avea loc in perioada 29-31 Martie.
Ptrivit organizatorilor, la aceasta editie vor fi asteptati:
3160 expozanti din 45 de tari
33386 vizitatori din 50 tari
787 jurnalisti de pretutindeni.
Ca si la editiile trecute in cadrul evenimentului vor fi organizate degustari de vinuri, conferinte si intalniri care vor facilita intalnirea expozantilor cu potentialii parteneir de afaceri.
Spatiile de expunere ProWein sunt impartite in opt categorii, acoperind astfel toate domeniile legate de industria bauturilor alcoolice, accentul punandu-se insa pe vinuri si spirtoase desigur. Celelalte categorii ale manifestarii sunt: ape minerale, accesorii si materiale de expunere in spatiile de vanzare, servicii IT adaptate industriei, literatura de profil si servicii diverse.
In functie de categorii numarul participantilor asteptati este: 2860 - vinuri; 447 - spumante, 171 - bauturi spirtoase, 8 - apa minerala, 50 - accesorii si materiale de expunere pentru magazine specializate, 6 -  domeniul IT, 8 - literatura de specialitate, 117 - servicii diverse.
Germania este una dintre cele mai mari tari importatoare de vin din lume si ramane de mai multi ani una dintre principalele destinatii la export pentru vinurile din Romania, iar ProWein este unul dintre cele mai importante targuri europene de profil, destinat profesionistilor (producatori, retaileri, hoteluri si restaurante). La editia de anul trecut Romania a participat cu stand national, printre expozanti numarandu-se Agricola Stirbey, Alcovin Macin, Cotnari, Cramele Halewood Romania, Cramele Recas, Cramele Odobesti, Domeniul Coroanei Segarcea, Murfatlar, Oenoterra, SERVE-Vinul Cavalerului si Vinarte.

Click aici pentru a vizita siteul dedicat evenimentului!
<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2024 - BTC Glass Design.