Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

Evenimente trecute:

CONCURSUL INTERNATIONAL DE VINURI BUCURESTI 2009 - a VI-a EDITIE

CONCURSUL INTERNATIONAL DE VINURI BUCURESTI 2009 - a VI-a EDITIE

Patronatul National al Viei si Vinului (P.N.N.V.), Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (A.D.A.R.) si Oficiul National al Viei si Vinului (O.N.V.V.) organizeaza a VI-a editie a Concursului International de Vinuri Bucuresti ce va avea loc in perioada 7 – 10 mai 2009 la Academia Romana din Bucuresti, informeaza site-ul Vinromania.Ro
Concursul International de Vinuri Bucuresti 2009 se va desfasura, ca si editiile precedente, sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (O.I.V.), fiind unul dintre cele aproximativ 20 de concursuri recunoscute de prestigioasa autoritate.
Ajuns la cea de-a VI-a editie, Concursul International de Vinuri de la Bucuresti reprezinta cel mai important punct de referinta pentru vinul romanesc in competitia cu cel international. Datorita dezvoltarii, de la o editie la alta, a Concursului avem certitudinea ca acest eveniment deosebit de important pentru Romania vitivinicola marcheaza tara noastra ca reper pe harta mondiala a vinului. Dorinta noastra este ca prin Concursul International de Vinuri sa redefinim traditia romaneasca in producerea vinurilor de calitate, sa prezentam vinul si piata vinului romanesc in lume.
Editiile anterioare ale Concursului s-au bucurat de o importanta mediatizare si avem convingerea ca si in acest an Concursul International de Vinuri de la Bucuresti va beneficia de calificativul "premium" din punct de vedere al interesului massmedia.

Click aici pentru a vizita siteul dedicat evenimentului!
<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2023 - BTC Glass Design.