Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi
Cartea ''Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi'' face parte din categoria Arta Culinara Retete Culinare si a fost publicata de editura House of Guide Publishing. Cartea se doreste a fi o incursiune prin toate zonele Romaniei pentru a scoate la iveala bucataria neaosa romaneasca cu retete stravechi, iar spre final incheie aceasta incursiune cu delicioase retete ale bucatariei moderne in care regasim influente internationale. Cartea este structurata pe capitole in Aperitive si Gustari, Supe , Ciorbe si Borsuri, Feluri Principale, Garnituri, Sosuri, Deserturi. Recomand aceasta carte pentru ca dezvaluie secretele unui trai sanatos bazat pe alimente 100% naturale si pentru a cunoaste evolutia uimitoare a bucatariei romanesti
|
![]() Click pe poza pentru marire!
|

* Click pe poze pentru marire!
<< inapoi
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!