Anotimpuri Gastronomice 80 de retete de Vara
Cartea face parte din Colectia Gastronomica publicata de editura House of Guide. Alimentatia pe timp de vara are regulile ei simple,care aduc multe beneficii, atunci cand sunt respectate. Pe timp de vara trebuie sa consumam cat mai multe fructe si legume proaspete, sa evitam preparatele grase, prea elaborate bogate in amidon. Pune in meniul tau rosii, ardei gras, dovlecei, zucchini, morcovi noi, castraveti, patrunjel, marar, cirese, piersici, caise, visine, fara a evita un fruct excelent pentru detoxifierea organismului: pepenele rosu. De asemenea bucurate de supele reci, sucurile naturale de fructe, limonadele, serbeturile de fructe, inghetatele cu fructe. Cartea este impartita in patru mari capitole: Gustari , antreuri si salate, Supe si ciorbe, Feluri principale, Dulciuri si bauturi.
|
Click pe poza pentru marire!
|
<< inapoi
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!