Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

ArticoleFile de poveste pentru vinuri de colecție la VINO VERITAS COM

VINO VERITAS COM SRL, societate apărută pe piața comertului cu vin în anul 2006, ne oferă posibilitatea achiziționării de produse de înaltă calitate din categoria vinurilor vechi, rare, de colecție, vinuri românești premiate, care pot mulțumi până și cei mai exigenți clienți.
VINO VERITAS ne cucerește din prima secundă, oferindu-ne o incursiune inițiatică în lumea plină de savoare a vinurilor românești de colecție, vinuri premiate în țară și peste hotare.
Vinuridecolectie.ro ne îndrumă într-o călătorie plină de rafinament către tărâmul fascinant al vinurilor rare, dăruindu-ne o senzație unică, și este totodată alegerea perfectă pentru momente de vis alături de cei dragi. Compania și-a creat deja o imagine de poveste, devenind „un spațiu visat de colecționarii de vinuri, una din insulele unde se pot refugia cei mai rafinați cunoscători, o casă de vacanță pentru băutorii de cursă lungă, este chiar izvorul de unde pot curge viitoarele voastre experiențe“.

 

Roxana Neguț - romanianlifestyle.ro

Autor: Rxana Negut
Data: 2013-03-05
<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2022 - BTC Glass Design.