Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

Articole60 DE ANI DE TRADITIE - 60 DE ANI DE VINURI ALESE

60 DE ANI DE TRADITIE - 60 DE ANI DE VINURI ALESE

Vincon Vrancea, unul dintre cei mai mari producatori de vin din Romania are o experienta in domeniul vini-viticulturii de 60 de ani.

Unul dintre marile avantaje ale Vincon Vrancea este intinderea podgoriilor sale din sud pana in nordul Romaniei, ceea ce se traduce prin posibilitatea de a produce atât vinuri cu aciditate crescuta, corpolente, precum si vinuri mai catifelate, fine.

Compania detine in acest moment peste 2200 ha de vita de vie in regiuni vini-viticole cu renume, precum Odobesti, Cotesti, Panciu, Husi, Chirnogeni si deasemenea are cea mai mare rezerva de distilat de vin (1.5 milioane de litri) cel mai vechi vinars avand varsta de 31 de ani.

Calitatea de necontestat a produselor Vincon Vrancea este confirmata de lista lunga de medalii obtinute la concursuri de prestigiu.

Compania a reusit sa obtina un numar impresionant de medalii la competitiile nationale si internationale de profil, numai in ultimii 7 ani produsele noastre adunand 114 medalii pentru vinuri, 26 de medalii pentru vinarsuri si 6 medalii pentru alte bauturi spirtoase. De asemenea, Vinarsul Miorita, produs de compania noastra, este singurul produs romanesc din aceasta categorie care a fost medaliat la Bruxelles, în directa competitie cu produse de notorietate din Franta, iar vinul Feteasca Neagra din Beciul Domnesc a primit Premiul pentru ”Cel mai medaliat vin romanesc” la concursurile Internationale patronate de OIV (Oficiul International al Vinului).

Productia de vinuri Vincon Vrancea se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii, compania reinvestind o mare parte din profit pentru o serie de lucrari de replantare si reconversie a vitei de vie si de tehnologizare a liniilor de imbuteliere, dar si pentru promovarea marcilor proprii.

Data: 2009-10-21
60 DE ANI DE TRADITIE - 60 DE ANI DE VINURI ALESE
<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2022 - BTC Glass Design.