Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune

ArticoleCRAMA NOASTRA - ACOLO UNDE VINUL ESTE BUN

CRAMA NOASTRA - ACOLO UNDE VINUL ESTE BUN

Vin de la Crama Noastră

Crama Noastră S.R.L. a fost înființată în luna iunie a anului 2008 în Cluj Napoca, România. Asociatul majoritar este cetățean maghiar, un adevărat cunoscător și împătimit al vinurilor bune. Crama Noastră și-a propus promovarea vinurilor românești de calitate – în special vinurile românești ale micilor producători.
Pentru atingerea acestui obiectiv îndrăzneț a fost întocmită o bază de date a micilor vinificatori români care au fost și sunt în continuare vizitați direct la crame pentru alegerea sortimentelor. Tot în acest scop a fost amenajată o vinotecă în Cluj-Napoca, pe str. I.C. Brătianu, nr. 35 unde săptămânal se oferă șase sortimente de vin la degustare și se întocmesc fișe de degustători pentru toți clienții vinotecii. Astfel fiecare client are ocazia să guste, să cunoască, să aleagă și să cumpere vinul potrivit cu orice ocazie din viața lui și să pătrundă în lumea atât de frumoasă a vinului și vinificației. Degustările sunt însoțite de povestea fiecărei podgorii și a vinurilor prezentate. La degustări nu lipsește brânză asortată sortimentelor de vin. Toate vinurile degustate pot fi cumpărate direct din vinoteca Crama Noastră. Tot la Crama Noastră pot fi cumpărate accesorii pentru vin, cadouri etc. La cererea clienților vinotecii se organizează degustări profesionale – cu participarea reprezentanților producătorilor de vin listați, zile de naștere, alte evenimente.
Vinoteca Crama Noastră de pe I.C. Brătianu nr. 35, Cluj Napoca este deschisă de luni până sîmbătă între orele 12,00-20,00.
Vin de la Crama Noastră: Tenuta Odobești; Domeniile Săhățeni - Dealu Mare; Vinex Murfatlar; Cramele Pâncota – Miniș Arad; Sarica Niculițel – Dobrogea; Prescon Mureș - Lechința Culpiu; Scolaris Vini – Venezia, Italia; Imporito – Rioja, Spania; Varsanyi – Eger, Ungaria; Grof Degenfeld – Tokaj, Ungaria; Szoke Matyas – Matrai, Ungaria; Nyakas – Budai, Ungaria, precum și alți producători: Zarea București; Prahova Valley; Recaș; Vincon Vrancea; Cramele Oprișor Mehedinți.

Data: 2008-11-19
<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Bookmark and Share

Link https://anpc.ro/ce-este-sal/
Link https://ec.europa.eu/consumers/odr
Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com  
© Copyright 2005 - 2022 - BTC Glass Design.