VINURI ROMANESTI
Rosu, roze sau alb, vinul este bautura preferata a milioane de oameni. Nelipsit din meniurile marilor restaurante, piesa de rezistenta la mese mai mult sau mai putin sofisticate, vinul se bucura de aprecierea tuturor.
Vinuri albe: Aligoté; Chardonnay; Creata de Banat; Feteasca Alba; Feteasca Regala; Francusa; Furmint; Galbena de Odobesti; Grasa; Grasa de Cotnari; Grasa de Pietroasa; Majarca; Muscat; Muscat Ottonel; Mustoasa; Mustoasa de Maderat; Pinot Gris; Plavaie; Riesling Italian; Riesling; Rkatiteli; Sauvignon Blanc; Sarba; Tamaioasa Romaneasca; Traminer; Zghihara de Husi.
Vinuri roÂșii: Babeasca Neagra; Burgund Mare; Busuioaca de Bohotin; Cabernet Sauvignon; Cadarca de Minis; Feteasca Neagra; Merlot; Negru de Dragasani; Pinot Noir; Zweigelt.
Vinuri roze: Busuioc de Pietroasa.
Data: 2008-04-07