Carafe si Decantoare
Pastrarea si servirea vinului se oficiaza cu pahare si carafe speciale, cu accesorii pentru turnare, decatatoare, frapiere, suporturi de sticla, instrumente profesionale pentru desfacerea sticlelor, palnii, tirbusoane, dopuri, dropstopuri, cutter foil, aeratoare. Pentru servirea unui vin rosu, mai vechi, trebuie neaparat sa folosesti un decantor. Vinul se toarna cu grija in decantor, astfel incat depunerile formate in sticla sa ramana acolo si sa nu ajunga in pahar. De asemenea decantorul permite aerisirea vinului, operatiune necasara in special pentru vinuri rosii vechi, permitand astfel dezvoltarea aromelor in contactul cu aerul. In mometul turnarii vinului din sticla in decantor se poate observa si evolutie culorii. Decatorul pentru vin rosu are fundul larg – pentru a permite acestuia un contact cat mai mare cu aerul – iar gatul mai stramt pentru pastrarea aromelor. |
|||||
PAGINI: << 1 / 2 |
|||||
PAGINI: << 1 / 2 |
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!