Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune
Check out my photo and video albums on VINURI DE COLECTIE
Link http://www.vinuridecolectie.ro/banner_exchange/
Link http://blog.vinuridecolectie.ro/

Calusul


Calusul

Fara a-si cunoaste si respecta traditiile, omul nu doar ca isi neaga istoria, ci nu poate beneficia de lectiile pe care aceasta le ofera ,,gratis'', caci stiti cum se spune, ,,istoria se repeta pana cand vei invata ceva din ea''. Daca nu ar fi existat Calusul sau nu s-ar fi stiut si transmis prin viu grai informatii despre puterile tamaduitoare ale acestui dans, indragostitele noastre personaje ar fi sfarsit cu mintile ratacite pe vecie, iar dragutele lor plangandu-i aidoma.
Pentru a evita aceste lucruri, dar si pentru a ne delecta cu folclorul nostru divers, este important sa nu uitam niciodata cine suntem si, pe cat posibil, sa ducem mai departe traditia, asa cum au facut-o si stramosii nostri.
Inclusiv facerea vinului este o arta, o traditie, dar pe langa respectarea pasilor de baza se mai pot adauga elemente noi care sa conduca catre un produs finit cu atat mai spectaculos, cum este si in cazul Cabernetului Sauvignon & Merlotului, un vin rosu sec al Castelului Bolovanu, un vin care imbina perfect traditia cu modernul in ceea ce priveste procesul de vinificatie.
Vinul este maturat in barrique-uri de stejar minim 6 luni, este un vin sec, plin, cu o textura densa, puternic, dar totodata echilibrat, odata cu prima sorbitura simtindu-se aromele de fructe mature uscate, ele reprezentand notele principale ale acestei licori ,,magice''.
Povestea noastra de astazi ne ,,gadila'' orgoliul romanesc, ne dezvaluie inca o data cateva lucruri care ne fac cinste ca popor, lucruri precum capacitatea de a iubi cu adevarat, curajul, istetimea neamului nostru, misticismul pe care il avem, tuturor acestor calitati adaugandu-se si mintile sclipitoare care produc vinuri desavarsite precum Cabernetul Sauvignon & Merlot al Castelului Bolovanu, oameni care au inteles ca ,,vechiul'' nu inseamna ceva rau, ci din contra, lucrurile marete ale omenirii s-au intamplat in secolele trecute, atunci cand s-au pus si bazele vititculturii, baze pe care suntem mandri sa le continuam pana in ziua de astazi si, cu putin noroc, vom gasi vinuri si povesti demne de ,,pus pe rana'' pe teritoriul tarii noastre si peste mii de ani.

Fragment:

"Hotărî ca tinerii să plece din noapte și la răsăritul soarelui să fie la fete, pregătiți de plimbare. Noaptea, tinerii luară cu ei și de-ale gurii și-o sticlă cu vin și porniră la drum pe la ora trei, era timp suficient să ajungă, ba le mai și rămânea, căci de-aia luaseră merinde, să nu ajungă acolo flămânzi. Cu glume, bancuri, snoave, cântece și fluierături, tinerii străbătură mai bine de jumătate din drum. Aproape ieșiseră din pădure, câteva pâlcuri de copaci și ieșeau la liziera pădurii, la deschidere, o pajiște și iaca satul.
Tinerii opriră să îmbuce ceva și-și trecură sticla de vin roșu de la unul la altul. Nici dacă ar fi vrut n-ar fi putut să se-mbete, căci nu era atât de mult încât să-mbete trei voinici. Se pregăteau să plece când li se păru că aud o muzică, atât de suavă, atât de plăcută, cum n-au mai auzit vreodată.
- Dumnezeule, zise Vasile, uitați-voi băieți! Ce fete, ce horă, ce dans, zise el, haideți și voi! Titel se-ntoarse și ochii lui prinseră o lucire stranie, neomenească.
Muzica curgea tot mai frumoasă, tot mai ademenitoare. În timpul ăsta, Vlad, care era la ieșirea din pădure, strigă cât putu:
- Nu vă-ntoarceți fraților, nu vă opriți, nu priviți acolo! Și el își astupă urechile să nu mai audă muzica. Sunt Rusaliile, Ielele, nu vă duceți, dar tovarășii lui nu-l mai puteau asculta."

Vin: Cabernet Sauvignon & Merlot
Tip: Sec
Capacitate: 750

Vinul se livreaza in cutie de lemn.

 

Pret: 76,16 RON
(TVA inclus)
Disponibilitate: in stoc!
Cod: WS750.00.09
Despre livrare
Modalitati de plata
Cumpara online:

Comenzi telefonice:
021 256.15.69
(Luni-Vineri 8:30-17.30)
Calusul
Click pe poza pentru marire!
* Click pe poze pentru marire!

<< inapoi

PRETURILE DE PE ACEASTA PAGINA INCLUD TVA (19%)!
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Ghidul cumparatorului
Newsletter
 
Bookmark and Share

Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

Link http://www.paypal.com   WooW.ro  
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania
© Copyright 2005 - 2020 - BTC Glass Design.