Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune
Check out my photo and video albums on VINURI DE COLECTIE
Link http://www.vinuridecolectie.ro/banner_exchange/
Link http://blog.vinuridecolectie.ro/

Evenimente trecute:

Festivalul PROVINO Cluj 15-18 Martie 2012

Festivalul PROVINO Cluj 15-18 Martie 2012

In perioada 15 – 18 martie,  Clujul intra in circuitul evenimentelor nationale dedicate vinului prin intermediul Festivalului PROVINO - Vin, Arta, Gastronomie.

Festivalul are loc la Grand Hotel Napoca, hotel care va deveni gazda producatorilor de vin, degustatorilor experti, somelierilor, maestrilor bucatari, bloggerilor de vin si iubitorilor de vin de calitate.

Simultan cu Expozitia de Vin si Expozitia de Solutii pentru Industria Vinului, in cadrul festivalului vor avea loc o serie de evenimente speciale realizate in scopul promovarii culturii vinului.

In prima zi de festival, pe 15 martie, Vinul.Ro, partener media PROVINO, impreuna cu Organizatia Somelierilor din Romania 2011, organizeaza un concurs de vinuri romanesti.

Concursul presupune realizarea unor degustari in orb, anonimatul tuturor probelor fiind garantat iar singurele indicii prezentate juratilor vor fi anul de recolta si categoria de pret in care se incadreaza vinurile supuse jurizarii.

Comisiile de jurizare formate din editorii Vinul.Ro si din membri ai OSR 2011 vor face publice rezultatele concursului in aceeasi zi, acordand astfel recunoastere calitatii acelor vinuri care dovedesc ca merita sa fie aduse in atentia publicului general.

 

Scopul principal al acestui „wine challenge” este de a oferi producatorilor un sprijin important in vanzarea vinurilor de calitate, in urma unor jurizari profesionale independente.

Degustarile de vin vor continua pe intreaga durata a festivalului intr-un format disponibil si publicul larg, in cadrul sectiunii “Wine & Gastronomy”.

Pe 16, 17 si 18 martie vor avea loc sesiuni de degustari colective realizate sub indrumarea somelierilor si membrilor Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania.

Vizitatorii PROVINO vor putea descoperi astfel diverse sortimente de vin inscrise în festival, la fiecare sesiune fiind degustate intre 8 si 10 probe de vin.

Programul PROVINO cuprinde și:

- cursuri pentru iubitorii de vin si personalul din HoReCa coordonate de somelieri si degustatori autorizati din Bucuresti, Cluj si Iasi

- show-uri gastronomice live sustinute de maestri bucatari

- ateliere de lucru neconventionale realizate de artisti plastici in cadrul festivalului PROVINO

- un program extra-festival realizat în cele mai in voga  baruri, cafenele, restaurante

Evenimentele expozitionale PROVINO se vor desfasura pe o suprafata de peste 2.500 de metri patrati, un spatiu generos pus la dispozitia producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de vinuri si companiilor din industria conexa si auxiliara care vor avea ocazia sa se intalneasca cu managerii din HoReCa si clientii finali din randul publicului larg.

Pentru mai multe informatii despre Festivalul PROVINO va rugam sa accesati site-ul  www.cluj.provino.ro. Ne gasaiti si pe Facebook, Twitter, Linked In si YouTube.

Festivalul PROVINO – Vin, Arta, Gastronomie este realizat de ABplus Events, companie cu o experienta de 15 ani in organizarea de targuri, expozitii si festivaluri la nivel national.

Click aici pentru a vizita siteul dedicat evenimentului!
<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Newsletter
 
Bookmark and Share

Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

WooW.ro   Link http://www.paypal.com  
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania
© Copyright 2005 - 2020 - BTC Glass Design.