Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune
Check out my photo and video albums on VINURI DE COLECTIE
Link http://www.vinuridecolectie.ro/banner_exchange/
Link http://blog.vinuridecolectie.ro/

Evenimente trecute:

Festivalul PROVINO Iasi

Festivalul PROVINO Iasi

Festivalul PROVINO - Vin. Arta. Gastronomie, organizat la Iasi in noiembrie

Iasul va gazdui in noiembrie Festivalul PROVINO - Vin. Arta. Gastronomie, unicul eveniment de acest tip din Moldova. Festivalul va avea loc in perioada 3 – 6 noiembrie, la Centrul Expozitional Moldova. Aflat la prima edižie, PROVINO reinventeaza ideea de festival si imbina arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica.
PROVINO reuneste intr-una dintre cele mai importante zone viticole din tara actori importanti din industria vinului si industria conexa, companii, producatori, importatori si distribuitori de vinuri, segmentul HoReCa, degustatori de vinuri si somelieri.
Festivalul PROVINO promoveaza arta, cultura vinului si stiinta gastronomica si ofera publicului vizitator oportunitatea de a lua parte la o serie de evenimente cu grad sporit de interactivitate.
Festivalul PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie este conceput sub forma unui eveniment expozitional iar principalele puncte de atractie sunt: Expozitia PROVINO, Salonul VINURILOR RARE Romanesti, Salonul ROYAL WINES, Standul Partenerului Strain, zona WINE SHOP si zona WINE & GASTRONOMY, Terasa PROVINO.
In cadrul festivalului PROVINO vor fi organizate zilnic show-uri gastronomice, momente artistice, degustari multibrand si unibrand, lansari de produse.
Evenimentele PROVINO au o puternica latura educativa iar pe durata desfasurarii acestora  publicul va primi toate informatiile despre soiurile de vinuri prezente la festival, recomandari de la pasionatii de vinuri si de la somelieri. PROVINO va atrage zilnic un flux estimat de vizitatori de peste 10.000 de persoane.
PROVINO include si evenimentul conex PROVINO „ART & MUSIC”, gazduit de muzeele iesene, astfel incat iubitorii de jazz, blues si muzica veche sa se bucure de creatiile artistilor ieseni in compania muzicii si a vinurilor bune. Programul complet al PROVINO poate fi consultat pe site-ul oficial al festivalului: www. provino.ro.
Festivalul PROVINO - Vin. Arta. Gastronomie este organizat de compania ABplus Events, lider in organizarea de targuri si expozitii la nivel national. Printre brandurile dezvoltate in timp de ABplus Events se numara CAMEX, Seara de Excelenta, Construct Week, INGLASS, GIS, RIFF, EFIMARK, EFICALL, ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.

<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Newsletter
 
Bookmark and Share

Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

WooW.ro   Link http://www.paypal.com  
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania
© Copyright 2005 - 2020 - BTC Glass Design.