Cumparaturi online sau telefonice: 021 256.15.69!
Livrare la domiciliu!
Va rugam sa va autentificati sau sa va creati un cont nou gratuit!
Vinuri De Colectie Distilate naturale din fructe - vinuri romanesti, distilate naturale, cadouri, magazin, virtual, vanzari
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Produse
Utilizator nou?
Tuica de Prune
Check out my photo and video albums on VINURI DE COLECTIE
Link http://www.vinuridecolectie.ro/banner_exchange/
Link http://blog.vinuridecolectie.ro/

Evenimente trecute:

Festivalul PROVINO Vin - Artă – Gastronomie

Festivalul PROVINO Vin - Artă – Gastronomie

Compania ABplus Events va organiza  in perioada 3-6 noiembrie, la Centrul Expozitional Moldova din Iasi, PRIMA editie a Festivalului PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie.

Presedintele Onorific al Festivalului PROVINO va fi Prof. Dr. Univ. Valeriu Cotea, Prorector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, Presedinte al Patronatului National al Viei si Vinului din Romania. Gazuit de centrul cultural al Moldovei, Festivalul PROVINO va reinventa ideea de festival, imbinand arta alegerii si servirii vinului cu arta culinara si arta plastica.

Structurat pe mai multe evenimente dedicate publicului specialist, publicului larg si segmentului HoReCa, Festivalul PROVINO isi propune sa mute pentru 4 zile Capitala Vinului la Iasi, oras situat intr-una dintre cele mai importante zone viticole din tara.

Printre punctele de atracţie ale Festivalului se numără:
STANDUL PARTENERULUI STRAIN, spatiu de 200 mp dedicat vinurilor internationale. In aceasta zona vor expune companii din industria de profil din strainatate si vor avea loc degustari de vinuri, spectacole si momente artistice traditionale, show-uri gastronomice cu specific international.
ZONA WINE & GASTRONOMY, zona special amenajata,  unde companiile expozante vor putea sa realizeze degustari private sau colective, in prezenta a 50 de persoane din public, iar bucatari celebri, impreuna cu vedete nationale, vor gati preparate culinare pentru publicul participant la eveniment.
MARELE SHOW GASTRONOMIC, „ORASUL CELOR 12 AROME”, eveniment culinar ce va încheia Festivalul, în cadrul căruia 12  restaurante din Iasi se vor intrece in preparate gastronomice care sa completeze 12 feluri de vin inscrise in competitie.
SALONUL ROYAL WINES, cadrul perfect de socializare si relaxare, adresata conoseur-ilor si pasionatilor de vinuri rafinate.
SAMBATA BUCOVINEANA va  avea  ca  invitati  speciali  reprezentantii  pensiunilor  si  hotelurilor  din  Bucovina. Aceasta actiune are scop facilitarea interactiunii dintre oamenii de afaceri din segmentul HoReCa din Bucovina si marii producatori, distribuitori si importatori de vinuri din Romania.
TERASA PROVINO, spatiu dedicat publicului larg si vinurilor de masa, loc de intâlnire, degustare si petrecere pentru locuitorii  Iasului,  in  cadrul  careia  participantii  vor  putea  gusta  preparate  traditionale  si  vinuri  din  toate  zonele geografice.
Festivalul va reuni, timp de 4 zile producatori, importatori si distribuitori de vinuri nationale si internationale, precum si companii din industria viniviticola. Prin evenimentele create, PROVINO va imbina in mod armonios arta, cultura vinului si stiinta gastronomica.
PROVINO ART & MUSIC - eveniment conex al festivalului PROVINO, gazduit de muzeele iesene, in cadrul caruia iubitorii de jazz, blues si muzica veche se vor bucura de creatiile artistilor ieseni in compania muzicii si a vinurilor bune.

Cu peste 10000 de vizitatori, estimati zilnic, Festivalul PROVINO, promite a fi unul dintre cele mai ample evenimente de profil, din Moldova.

Despre ABplus Events

Compania ABplus Events a fost infiintata in anul 1997, fiind de 15 ani lider in organizarea de targuri si expozitii la nivel national. ABplus Events isi continua misiunea de a oferi informatii, inspiratie si acces la piata prin expozitii, evenimente, si publicatii cu tematica diversificata.
Printre brandurile dezvoltate in timp de ABplus Events se numara CAMEX, Seara de Excelenta, Construct Week, EFIMARK, EFICALL sau ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.

<< inapoi
Ghidul cumparatorului
Newsletter
 
Bookmark and Share

Link http://www.tuicadeprune.ro/tuica_colectie/sticla_cu_fruct_natural/
Harta siteului

WooW.ro   Link http://www.paypal.com  
Gazduit de RedCMS | Black Friday Romania
© Copyright 2005 - 2020 - BTC Glass Design.